NRK Sporten

 • Wild nær comeback

  Vancouver Canucks utlignet til 1-1 i kamper i NHLs åttendedelsfinaler med 4-3-seier over Minnesota Wild. Vancouver hadde en komfortabel 4-1-ledelse i sluttminuttene, men to sene scoringer av Kevin Fiala gjorde det spennende i sluttsekundene. Mats Zuccarello spilte omkring 15 minutter i oppgjøret uten å notere seg for målpoeng.

 • Norsk VM-snakkis: – Det var ikke vondt ment
  by Stine Løvmo Lie

  Kurt Maflin (36) har skapt både snooker-historie og snooker-oppstandelse de siste dagene. Nå kan det bli enda større overskrifter.

 • Johansen og Fulham klare for PL

  Fulham sikret plassen i Premier League, etter 2–1 seier i playoff-finalen mot Brentford. Kampen gikk til ekstraomganger, og det var ikke før i slutten av første ekstraomgang at Fulham fant nettmaskene. Joe Bryan måket til på frispark og satte inn 1–0, og fem minutter før ordinær tid satt Bryan sin andre scoring for kvelden. Brentford fikk en redusering på overtid, men den kom i seneste laget. Dermed sikret Fulham opprykket som er verdt milliarder. Brentford, som ikke har vært i den øverste divisjonen siden 1947, må ta til takke med nok en sesong i Championship. Stefan Johansen satt på benken hele kampen for Fulham.

 • Manchester City signerer ving

  Manchester City har signert den 20 år gamle vingen Ferran Torres fra Valencia. Spanjolen har signert en femårskontrakt med Manchester-klubben. – Jeg er så glad for å slutte meg til City. Alle ønsker å spille for angrepslag, og Manchester City er et av de mest offensive lag i verden, sier han til klubbens nettsted.

Formel 1 Norge

 • Ferrari taper store summer
  by stein

  Ferrari-sjef Louis Camilleri sier de taper titalls millioner euro på årets svært reduserte F1-sesong. Omsetningen for Ferrari i Q2 var 572 millioner euro – ned fra 984 millioner i fjor. Av det er «Sponsorship, Commercial and Brand revenues» der F1-aktiviteten ligger inne – sammen med museum og omsetning av merkeeffekter –  ned med over 50 Innlegget Ferrari taper store summer dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Kun en trening på Imola
  by stein

  Formel 1 har bekreftet oppsettet for helgen når de returnerer til Imola senere i år. Imola har ikke vært på kalenderen sin 2006, men som et resultat av pandemien er de igjen tilbake som en del av årets sesong. Det har lenge vært samme format på alle F1-helger, med to 90-minutters treninger på fredag, en Innlegget Kun en trening på Imola dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • COVID-19 stoppet bekreftelse fra Vettel
  by stein

  Det var to hektiske runder på slutten av løpet på Silverstone – men ryktene i paddock er ikke mindre dramatiske. Sky-reporter Ted Kravitz sier det ikke lenger er tvil om hvor Sebastian Vettel skal kjøre neste år. Spekulasjonene rundt hvem som kjører for Aston Martin (som i dag heter Racing Point) i 2020 får stadig Innlegget COVID-19 stoppet bekreftelse fra Vettel dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • 50 kutt i Verstappens dekk
  by stein

  Max Verstappen hadde ikke vært i stand til å fullføre Storbritannia Grand Prix uten det siste stoppet – det sier teamsjef Christian Horner. Red Bull tok inn Verstappen til et ekstra pitstopp helt mot slutten av løpet, noe som ga ham muligheten til å sette på de myke dekkene og sikre dagens raskeste runde. Samtidig Innlegget 50 kutt i Verstappens dekk dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten