NRK Sporten

 • Thomas (41) la opp etter å ha stått fram som homofil. Nå tror han fotballen har endret seg
  by Pål Marius Tingve

  OSLO/SOLLIHØGDA (NRK): Tidligere Lyn-spiller Thomas Berling (41) la opp på grunn av homohets. Han tror fotballen er blitt mer tolerant, til tross for Flamur Kastratis «soper»-utspill.

 • Son matchvinner for Spurs

  Son Heung-min og Harry Kane har vært et mareritt for Premier League-forsvarernes denne sesongen. Mandag fikset Tottenham-duoen 1-0-seier mot Burnley. Scoringen som avgjorde kampen på Turf Moor var den niende i ligaen der de to var sist og nest sist på ballen. Son har scoret sju av målene, og sørkoreaneren ble matchvinner også mot Burnley. 14 minutter gjensto av ordinær tid da et hjørnespark fra innbytter Erik Lamela endte med at Kane styrte ballen videre til Son. Fra god posisjon stanget sørkoreaneren ballen kontant i nettet.

 • Straffedrama i Milano

  Zlatan Ibrahimovic skjøt seg til topps på toppscorerlisten i Serie A med to scoringer mot Roma mandag, men Milan måtte likevel nøye seg med 3-3. Jens Petter Hauge gikk glipp av mandagens kamp som følge av en positiv virustest, og fra sin isolasjonstilværelse fikk nordmannen se lagkameratene i Milan lede tre ganger. Samtlige ganger kom Roma tilbake. 3-3-resultatet betyr at klubben fra motehovedstaden røk på sitt første poengtap i ligaen denne sesongen. Fire seirer og én uavgjort på fem forsøk er fasiten så langt.

 • Agüero skadd - usikker til toppkamp

  Manchester City-måltyven Sergio Agüero må belage seg på minst to ukers fravær fra fotballen. Kanskje ryker ligaduellen mot Liverpool 8. november. Aguero forlot banen med skade da City måtte nøye seg med 1-1 i Premier League-oppgjøret mot West Ham lørdag. Manchester City har også Gabriel Jesus, Fernandinho, Benjamin Mendy, Nathan Aké og Fernandinho på skadelista.

Formel 1 Norge

 • Perez en advarsel unna straff
  by stein

  Racing Point-fører Sergio Perez samlet ikke mindre enn to advarsler denne helgen – noe som gjør at han bare er en advarsel unna en 10-plassers gridstraff. Allerede på lørdag fikk Perez årets første advarsel etter at han hindret Pierre Gasly på kvalifiseringen. I dag var det nok en gang samme mann det gikk ut over Innlegget Perez en advarsel unna straff dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Hamilton med ny rekord
  by stein

  Nok en ny “Corona-bane” viste seg å levere et strålende løp da Lewis Hamilton skrev seg inn i historiebøkene som den mestvinnende F1-fører gjennom tidene. Det var ikke bare spenning knyttet til Formel 1-feltet som sådan når de nå fikk en helt ny bane å bryne seg på under Portugals Grand Prix på Autódromo Internacional Innlegget Hamilton med ny rekord dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Strategi: Pirelli tror ett stopp er raskest
  by stein

  Fredagens amputerte trening gjorde at hverken Pirelli eller teamene sitter på så mye data som de gjerne skulle hatt før dagens løp – men dekkleverandøren tror på et stopp. Etter 24 år er F1 tilbake i Portugal – og banen på Algarve-kysten er definitivt noe for seg selv. Det nye banedekket fører imidlertid til den Innlegget Strategi: Pirelli tror ett stopp er raskest dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Faren til Vitaly Petrov skutt
  by stein

  Denne helgens førerrepresentant Vitaly Petrov blir erstattet i dommerpanelet etter at hans far etter rapportene er funnet skutt i sitt hjem i Vyborg i kveld. Den tidligere F1-føreren har vært i åpen diskusjon med Lewis Hamilton etter å ha kritisert engelskmannens engasjement mot rasisme og diskriminering. I en uttalelse fra FIA heter det at «FIA Innlegget Faren til Vitaly Petrov skutt dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten