NRK Sporten

 • Nedtur for Ingebrigtsen: Forbud mot høydehus blir ikke opphevet
  by Mathias Hagen

  Forbudet mot høydehus blir ikke opphevet. Det kom frem i åpen time hos Idrettsforbundet i dag.

 • Kvalevåg gir seg i NIF

  Karen Kvalevåg har bestemt seg for å si opp stillingen som generalsekretær i Norges idrettsforbund. Hun fratrer 1. juli. Det kommer fram i en pressemelding fra NIF onsdag. – Dette har slett ikke vært et enkelt valg. Jeg har hatt og har en fantastisk tid i NIF, og disse årene har vært svært utviklende for meg, både som leder og person. Jeg er også takknemlig for å ha ledet arbeidet med å modernisere og digitalisere idrettsorganisasjonen, sammen med svært kompetente medarbeidere. Dette håper jeg har bidratt til et solid fundament for videreutviklingen av en fremtidsrettet idrettsorganisasjon, sier Kvalevåg. Fra 1. juli blir hun administrerende direktør i Revisorforeningen. Kvalavåg har vært i Norges idrettsforbund siden september 2017.

 • Viking anmeldt av Fotballforbundet: – Ikke vært borti lignende
  by Mats Haugland

  Viking risikerer straff etter Bjarne Berntsen-bråket.

 • To nye korona-tilfelle i Australia

  Talet på positive utøvarar i samband Australian Open i tennis har stige til ti etter at ytterlegare to spelarar har testa positivt for koronaviruset. Australske styresmakter oppdaga ei rekkje positive spelarar som var på veg til Melbourne i samband årets første Grand Slam-turnering i tennis. 72 spelarar måtte gå i total isolasjon på hotellromma sine. Politisjefen i staten Victoria opplyste onsdag at to spelarar og to andre personar i tilknyting til turneringa har testa positivt det siste døgnet. Casper Ruud skal delta. Han er i karantene, ikkje isolasjon, of får trene to timar tennis og éin time fysisk trening kvar dag. Australian Open skal etter planen starte 8. februar.

Formel 1 Norge

 • Alpine bekrefter Brivio som ny teamsjef
  by stein

  Det har lenge gått rykter om at Davide Brivio ville gå fra to til fire hjul – og denne helgen bekrefter Alpine at de henter sin nye teamsjef fra MotoGP. LES OGSÅ: Tar Renault over Alfa Romeo? Brivio har hatt stor suksess i MotoGP med først med Yamaha og nå sist med Suzuki, og har Innlegget Alpine bekrefter Brivio som ny teamsjef dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Kontroversiell sponsor tilbake hos Ferrari
  by stein

  Sponsoren som skaffet Ferrari trøbbel i 2019 kan være tilbake på de rødes 2021-utforderer. Fra 2018 var logoen til Mission Winnow synlig både på førere, og resten av Ferrari-teamet. Det førte til at Italias største forbrukerorganisasjon klaget Ferrari inn til myndighetene for brudd på reklameforbudet for tobakk.  Varemerket Mission Winnow er nemlig en del av Innlegget Kontroversiell sponsor tilbake hos Ferrari dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Flytter testingen til Bahrain
  by stein

  Pandemien setter allerede sitt preg på 2021-sesongen og da det ble klart at årets første løp vil gå i Bahrain, var det en enkel beslutning å flytte testingen dit også. Da den nye kalenderen ble presentert, med Australia flyttet fra mars til november, ble også Bahrain Grand Prix årets første løp. LES OGSÅ: Flere løp Innlegget Flytter testingen til Bahrain dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Slik ser F1-kalenderen ut – foreløpig
  by stein

  Etter at det ble kjent at både Australia og Kina må utsette sine løp på grunn av pandemien, la FIA og Liberty tirsdag frem en oppdatert kalender for 2021-sesongen – den viser at Imola er tilbake i april. Banen der vi tidligere har kjørt San Marino Grand Prix var tilbake på kalenderen som ett av Innlegget Slik ser F1-kalenderen ut – foreløpig dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten