NRK Sporten

 • Praktfull Ødegaard-scoring til inga nytte: – Dette var tøft å ta
  by Arve Lote

  Martin Ødegaard var skuffa etter at scoringa hans ikkje heldt til poeng mot Everton.

 • KFUM vann kvalik-drama

  KFUM er klar for vidare eliteseriekvalifisering etter 3-3 og 5-4 på straffespark mot Fredrikstad i kampen som hadde alt. Snuoperasjon, ekstraomgangar, scoring langt på overtid, to raude kort, og straffespark - det blei drama i snøveret i Fredrikstad. FFK hadde sigeren i lomma, men på overtid av overtida av den siste ekstraomgangen sikra Bilal Njie KFUM 3-3 og straffesparkkonkurranse mot Fredrikstad. Olav Øby sette den aller første straffen i tverrliggaren. Deretter scora alle på sine straffer, med Johannes Humelvoll Nunez som matchvinnar. Før det hadde heimepublikummet fått sjå sitt lag hente inn 0-2 til 2-2 i ordinær tid. KFUM leia nemleg 2-0 ved pause etter ein omgang med klart overtak. Alagie Sanyang og Bilal Njie scora for gjestene. Så bytte FFK ut tre midtbanespelarar frå starten av andre omgang, og tok kommandoen. Henrik Kjelsrud Johansen reduserte etter 64 minutt og utlikna to minutt før ordinær tid var ute. På overtid smelte FFKs Nicolay Solberg ballen i tverrliggaren. Dermed gjekk kampen til ekstraomgangar, og det var den spanske innbytaren Maikel som på den etter kvart snødekte bana smelte inn det som såg ut som sigersmålet åtte minutt før slutt. Men tre minutt på overtid vippa Njie inn utlikninga. KFUMs Tore Andre Sørås fekk sitt andre gule kort like før slutt og måtte gå av bana. Langt på overtid av ekstraomgangane fekk også FFKs Ayoub Aleesami KFUM skal møte Jerv i Grimstad søndag. Vinnaren der skal møte det tredje siste laget i eliteserien i avgjerande kamp.

 • Manchester United får PL-motstand

  Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

 • Tre positive tester i håndball-VM

  Kroatia må stille uten Ćamila Mičijević, Ivana Dežić og Dora Krsnik i kveldens kamp mot Japan i håndball-VM, da trioen har testet positivt for korona. Resten av troppen har mottatt negative prøvesvar, og kampen går som normalt. Du kan høre den på radiokanalen NRK Sport.

Formel 1 Norge

 • Atle Gulbrandsen: Ikke imponert av Verstappen
  by Atle Gulbrandsen

  Saudi Arabia GP, en tråd: Wow, for et løp, og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Det var en morsom dag på jobben. Noen lurer på om vi heier på noen av førerne, men for å gjenta meg til det kjedsommelige; nei, vi bryr oss virkelig ikke om hvem som vinner, og er helt nøytrale. Innlegget Atle Gulbrandsen: Ikke imponert av Verstappen dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • FIA straffer Verstappen
  by stein

  Etter å ha sett på data fra situasjonen der Lewis Hamilton kjører på Max Verstappen, gir dommerne Verstappen ansvaret, og deler også ut ekstra straff til nederlenderen. Det skjedde mye og mangt i Jeddah under tidenes første Saudi-Arabia Grand Prix, men det er spesielt én hendelse alle kommer til å snakke om i all overskuelig Innlegget FIA straffer Verstappen dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Dramatikk i Jeddah
  by stein

  Svært dramatisk utgang på kvalifiseringen i Saudi-Arabia. Kan det ha kostet Max Verstappen VM-tittelen? Det skiller åtte poeng mellom VM-leder Max Verstappen og Lewis Hamilton før de to siste rundene av årets Formel 1-sesong. Skulle Hamilton vinne i Saudi-Arabia og ta raskeste runde, med Verstappen på andreplass, så vil de være helt poenglikt før finalerunden Innlegget Dramatikk i Jeddah dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Hamilton får «Brasil-motor» på lørdag
  by stein

  Mercedes sier de vil gi Lewis Hamilton den samme motoren som briten fikk til løpet i Brasil før dagens svært viktige kvalifisering. Til tross for at Hamilton var raskest på de to treningene på fredag, brukte han en eldre motor for å spare det som er antatt å være den beste motoren til lørdag. Kampen Innlegget Hamilton får «Brasil-motor» på lørdag dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten