NRK Sporten

 • Modrić-perle sendte Kroatia videre

  Skottland står nå med elleve deltakelser i EM og VM uten å ta seg videre fra gruppespillet. Tirsdag ville skottene klart det med seier over Kroatia, og mange på Hampden Park øynet muligheten da Callum McGregor utlignet til 1-1 like før pause. Kroatia, som førte kampen, misbrukte mulighetene før kaptein Luka Modrić tok ansvar. Midtbanedirigenten klemte til fra utsiden av 16-meteren med utsiden av foten, og ballen smalt inn bak en sjanseløs Lyndon Dykes. Så, et knapt kvarter før slutt, fjernet Ivan Perisic all tvil med en følsom heading til 3-1 etter et hjørnespark. Servitør? Luka Modrić, naturligvis.

 • England-sjefen får kritikk etter seier: – I ferd med å bli en vits
  by Mathias Hagen

  England hadde god kontroll mot Tsjekkia, og endte opp som gruppevinner. Men byttene til manager Gareth Southgate havnet i fokus.

 • Polen-stjerne avbildet med EM-røyk

  Før møtet med Spania skal den polske målvakten Wojciech Szczesny ha blitt avbildet med røyk i hånden – midt under EM. Bildet, som viser Juventus-målvakten ta en blås utenfor spillerhotellet i Sopot, er blitt publisert av den engelske avisen Daily Star. Ifølge den svenske avisen Expressen skal den polske landslagstreneren Paulo Sousa forsvare målvakten. Han kritiserer i stedet paparazziene. – Det verste for meg er paparazziene som tar bilder. Vi må hjelpe de yngre spillerne å lære seg de riktige tingene, og det er ikke bra at de tar bilder av slike ting. Det er ikke bra å vise den yngre generasjonen spillere som røyker. Det er ikke bra for modellen vi skal følge, man skal ikke gjøre slikt foran alle. Jeg synes det paparazzien gjør er verre enn det spilleren gjør, sier Sousa.

 • Keane irritert på England-spillere

  Roy Keane er blitt velkjent for sin misnøye med at spillere på to lag er hyggelige med hverandre før eller etter kamper. Det er derfor kanskje ikke noen stor overraskelse at Keane rister på hodet av nyheten om at England-spillerne Mason Mount og Ben Chilwell har havnet i karantene etter å ha blitt kategorisert som nærkontakter av korona-smittede Billy Gilmour. Skotske Gilmour og den engelske duoen, som alle tre spiller for Chelsea, skal ifølge ITV ha snakket sammen i 20 minutter i tunellen i etterkant av Englands 0-0-kamp mot Skottland. – Hvorfor skal du snakke med en motspiller, og jeg bryr meg ikke om at de spiller på samme klubblag, i over 20 minutter? Selv snakker jeg sjelden med noen i mer enn fem minutter, sier Keane på sedvanlig vis. Karantenen gjorde at de to engelske spillerne ikke var på banen mot Tsjekkia tirsdag. – Etter en kamp, når du nettopp har vært i krig mot noen, hvorfor vil du snakke med noen så lenge? De burde brukt sunn fornuft, sier Keane.

Formel 1 Norge

 • Ferrari løser ikke dekkproblemer før neste år
  by stein

  Teamsjef i Ferrari, Mattia Binotto, sier at teamet ikke vil være i stand til å løse dekkproblemene de sliter med før i 2022. Etter en svært god kvalifisering der Carlos Sainz ble nummer fem og Charles Leclerc nummer sju – gikk det bare bakover for de to Ferrari-førerne på Paul Ricard – og endte på Innlegget Ferrari løser ikke dekkproblemer før neste år dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Hør den beste radiotrafikken fra Paul Ricard
  by stein

  Radiotrafikken gjennom en løpshelg er ofte ganske underholdene – Frankrike var ikke noe unntak! Innlegget Hør den beste radiotrafikken fra Paul Ricard dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Simuleringen lurte Mercedes
  by stein

  Da Max Verstappen gikk inn til sitt andre stopp i Frankrike Grand Prix, sa simuleringene til Mercedes at Lewis Hamilton var trygg, det stemte ikke. En uvanlig bekymret Toto Wolff måtte innse at Christian Horner og Red Bull var smartere enn Mercedes da kampen om seieren på Paul Ricard skulle avgjøres. Et tidlig andre stopp Innlegget Simuleringen lurte Mercedes dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Honda fortsetter utviklingen mot 2022
  by stein

  Sjefen for F1-avdelingen til Honda sier at de jobber hardt med å utvikle en ny motor for 2022 – dette til tross for at japanerne overlater motorene sine til Red Bull etter årets sesong. Red Bull var i ferd med å havne i en svært vanskelig situasjon da Honda – ganske overraskende – bestemte seg Innlegget Honda fortsetter utviklingen mot 2022 dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten