NRK Sporten

  Feed has no items.

Formel 1 Norge

 • Mercedes med endringer til Imola
  by stein

  Selv om Mercedes og Lewis Hamilton vant årets første løp, var Red Bull og Honda som så sterkest ut etter første løpshelg. Det jobbes imidlertid lange skift i Brackley for å utligne forskjellen. I følge den normalt godt oppdaterte avisen La Gazzetta dello Sport, jobber Mercedes med et nytt gulv som skal kunne bidra til Innlegget Mercedes med endringer til Imola dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Derfor måtte Abiteboul slutte
  by stein

  Renault-sjef Luca de Meo har gitt oss litt innsikt i hvorfor teamsjef Cyril Abiteboul måtte forlate selskapets F1-satsing før årets sesong. Abiteboul var en sentral person i Renaults F1-satsing helt tilbake fra 2014, men ble løst fra stillingen sin før 2021-sesongen, omtrent samtidig som teamet byttet navn til Alpine. Nå gir De Meo litt mer Innlegget Derfor måtte Abiteboul slutte dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Nærmer seg enighet om sprintløp
  by stein

  Mye tyder på at det kan bli sprintløp i F1 denne sesongen, dette etter at Liberty og FIA ser ut til å ha blitt enig med teamene. Ett av de store samtaleemnene i Formel 1-sirkuset om hva 2021-sesongen skal bestå av har vært såkalte sprintløp. Dette formatet er kjent i flere andre formelbilserier, blant annet Innlegget Nærmer seg enighet om sprintløp dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Honda: Slik har vi forbedret motoren
  by stein

  Det er ingen tvil om at Honda har gjort store fremskritt gjennom vinteren. Nå forklarer teknisk sjef Toyoharu Tanabe litt om hva de har gjort for å gi Red Bull en mulighet til å ta Mercedes. Det var en utrolig start på 2021-sesongen, og mest positiv var nok ytelsene som Honda har vært i stand Innlegget Honda: Slik har vi forbedret motoren dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten