NRK Sporten

 • Carlsen-seier i generalprøven før VM: – Fullstendig hurramegrundt
  by Bjørnar Hjellen

  Magnus Carlsen viser at han er i form før VM. Fredag slo han sin VM-motstander Jan Nepomnjatsjtsjij i det siste møtet mellom de to før de møtes igjen i Dubai.

 • Ruud vant første kampen i Davis Cup

  Casper Ruud sørget for at Norge fikk en best mulig start på Davis Cup-kampen mot Usbekistan da han slo Khumogun Sultanov 2-0 i sett (6-3, 6-3). Lagene spiller på nivå 1. Casper Ruud er ranket som nummer ti i verden og var naturlig nok stor favoritt mot Sultanov som er ranket som nummer 418 i verden. Ruud tok det første settet nokså enkelt etter 29 minutters spill. I det andre settet trengte Ruud litt ekstra tid på å avgjøre. Usbekeren brøt Ruuds serve på stillingen 5-2 til nordmannen. Ruud brøt direkte tilbake og tok settet 6-3. Dermed var seieren sikret til 1-0-ledelse for Norge. Senere fredag skal Norges Viktor Durasovic opp mot Dennis Istomin.

 • Nils Arne (80) vil ha – men hva om ikke Kjetil (52) sier ja?
  by Jan Petter Saltvedt

  Tidenes norske trener Nils Arne Eggen hylles på sin 80-årsdag. Ett av hans største gaveønsker er at hans neste arvtager på Lerkendal er Bodø-Glimt-trener Kjetil Knutsen. Men kanskje får han ikke gaven han mest av alt vil ha.

 • Godfotens far og trenerlegenden fyller 80 år i dag
  by Johannes Børstad

  Bent Skammelsrud om de gylne 90-årene på Lerkendal: – Han gjorde jo underverker med en gjeng middelmådige spillere.

Formel 1 Norge

 • Her er de beste teamradioene fra Monza
  by stein

  Innlegget Her er de beste teamradioene fra Monza dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Verstappen straffes etter krasj med Hamilton
  by stein

  Dommerne har talt – det blir en treplassers gridstraff for Max Verstappen etter kollisjonen som tok ut både ham og Lewis Hamilton av Italia Grand Prix. Meningene om hvem som hadde skylden i smellen mellom Lewis Hamilton og Max Verstappen på Monza var mange – men dommerne vurderte det altså til at Verstappen måtte ta Innlegget Verstappen straffes etter krasj med Hamilton dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Dramatikk og dobbeltseier til McLaren
  by stein

  Nok en krasj mellom Lewis Hamilton og Max Verstappen og dobbeltseier til McLaren der Daniel Ricciardo endte med å drikke sjampagne fra skoen sin på toppen av pallen. Det ble stor konkurranse om overskriftene etter årets Italias Grand Prix, som i så måte fulgte opp fjorårets spektakulære løp hvor det var Pierre Gasly som tok Innlegget Dramatikk og dobbeltseier til McLaren dukket først opp på FORMEL-1.NO.

 • Bottas vant sprinten, men Verstappen på pole i morgen
  by stein

  En elendig start av Lewis Hamilton sørget for at han ble passert av både Verstappen, Ricciardo og Norris – det klarte han aldri å gjøre noe med. Valtteri Bottas tok en fortjent seier i sprinten på Monza i dag, men ettersom han må bytte motor og flere andre komponenter, vil han likevel starte bakerst i Innlegget Bottas vant sprinten, men Verstappen på pole i morgen dukket først opp på FORMEL-1.NO.

VG Sporten